Verkiezingen bij Studio Alphen: interviews met lijsttrekkers en televisiedebat

Foto: John Wiersma (Jovimedia.nl)

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Met een groot televisiedebat, interviews met alle twaalf de lijsttrekkers en de uitslagenavond vanuit het gemeentehuis pakt Studio Alphen volgende maand uit in aanloop naar en tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Op maandag 7 maart organiseert Studio Alphen, in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn, een televisiedebat. In een rechtstreekse uitzending vanuit Theater Castellum gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat. Het debat is vanaf 20.00 uur live te volgen op televisie, radio en de website van Studio Alphen.

Twaalf partijen strijden met elkaar om de zetels: Nieuw Elan, VVD, CDA, GroenLinks, D66, PvdA, SP, ChristenUnie, Beter Alphen, SGP, RijnGouweLokaal en Forum voor Democratie. Alle lijsttrekkers worden geïnterviewd door Studio Alphen. Die gesprekken worden in aanloop naar de verkiezingen uitgezonden op televisie en zijn dan ook online te bekijken.

Uitslagenavond

De stembussen sluiten op woensdag 16 maart om 21.00 uur. Dan start de live televisie-uitzending van Studio Alphen met de uitslagenavond vanuit het Alphense gemeentehuis. Die hele avond, en vermoedelijk een deel van de nacht, worden de laatste tussenstanden doorgenomen, volgen er analyses en wordt afgesloten met de voorlopige einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen.