Ampong en De Rijk verlaten Alphense Boys, twee anderen stoppen met selectievoetbal

ALPHEN AAN DEN RIJN - Bright Ampong en Tim de Rijk voetballen volgend seizoen niet meer voor Alphense Boys. Beide verdedigers zeggen er financieel niet uitgekomen te zijn met de zondaghoofdklasser uit Alphen aan den Rijn.

'De situatie omtrent corona is een smet voor vele clubs. Ik had graag gebleven, maar het moet wel de moeite waard zijn', licht de 29-jarige rechtsback zijn vertrek toe. Ampong kwam in de zomer van 2019 over van de Haagse derdedivisionist Quick.

Tim de Rijk keerde afgelopen zomer terug naar Alphense Boys om op te gaan voor zijn derde termijn bij de rood-witten. Hij beaamt de woorden van Ampong. De Leimuidenaar (28) speelde tot dit seizoen voor VVSB uit de derde divisie.

Hoogenboom en Lauhouh

Ook Thijs Hoogenboom en Joey Lauhouh trekken het shirt van Alphense Boys volgend seizoen niet meer aan. Vanwege studie en werk stoppen de twee aanvallers met selectievoetbal.

Onlangs maakten Pepijn Kooij (na dit seizoen) en Cem Sahin (per direct) bekend Alphense Boys in te ruilen voor respectievelijk ARC en de Turkse profclub Çatalcaspor.

Spelerscarrousel Alphense Boys

Nieuw: -

Nieuw (eigen jeugd): -

Blijven: -

Weg: Bright Ampong (n.n.b.), Thijs Hoogenboom (stopt), Pepijn Kooij (ARC), Joey Lauhouh (stopt), Tim de Rijk (n.n.b.), Cem Sahin (Çatalcaspor).