Oversloot terug naar ARC, Frederik vertrekt; drietal blijft

ALPHEN AAN DEN RIJN - Huib Oversloot keert na één seizoen Noordwijk en één seizoen IJsselmeervogels weer terug naar ARC. De rechtsback kan bij de tweededivionist uit Spakenburg niet rekenen op een basisplaats en heeft besloten om naar de zaterdaghoofdklasser uit Alphen aan den Rijn te gaan.

Lionel Frederik is juist bezig aan zijn laatste maanden in Alphen. De snelle buitenspeler voetbalt drie jaar voor de Racing.

Joe van Heusden, Calvin Hoogstraten (speelde de laatste jaren voor het tweede elftal, aankomend seizoen voor het vlaggenschip, red.) en Lilinho Martins plakken er nog een extra seizoen aan vast bij ARC. Van de huidige A-selectie is alleen nog niet bekend wat Mike Busse, Youri Duisterhof, Timo de Graaf, Joshua Kassels en Pim van Zoest volgend seizoen doen.

Spelerscarrousel ARC

Nieuw: Pepijn Kooij (Alphense Boys), Huib Oversloot (IJsselmeervogels).

Nieuw (eigen jeugd): Boyd Baantje.

Blijven: Neal Arnoldus, Aäron Balk, Tren Drexhage, Mo Fennich, Coen de Groot, Joe van Heusden, Calvin Hoogstraten, Cas Knoester, Thomas Lamberts, Daan van Leeuwen, Lilinho Martins, Arjan Ouwendijk, Derek Prins, Luuk Samsom, Niels de Vogel.

Weg: Richard Bakker (MMO), Lionel Frederik (n.n.b.), Vincent Tel (Hercules).