Tren Drexhage keert niet terug naar ARC, gaat in derde divisie voetballen

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het was de bedoeling, zo dacht ARC, dat Tren Drexhage na de winterstop zou aansluiten bij de Racing om de tweede seizoenshelft te voltooien bij de Alphense vierdedivionist. Maar niets blijkt minder waar. De aanvaller heeft voor anderhalf jaar getekend bij Barendrecht en sluit na de winterstop aan bij de voetbalclub uit de derde divisie.

In de zomer van 2021 verliet Drexhage, samen met zijn maatje Timo de Graaf, ARC om te gaan studeren en voetballen in Amerika. Na een jaar Verenigde Staten keerde De Graaf terug naar Nederland. Hij voetbalt inmiddels weer voor ARC en is clubtopscorer dit seizoen. Drexhage zou nog een halfjaar langer aan de andere kant van de Atlantische Oceaan blijven.

Toen hij afgelopen zomer een paar weken in Nederland was, trainde (en speelde hij oefenwedstrijden) de voetballer tijdelijk mee met ARC. De 22-jarige centrumspits, makkelijk scorend en opvallend door zijn werklust en loopvermogen, maakte furore in zijn eerste seniorenjaren bij ARC door aan de lopende band doelpunten te maken.

Lees ook: ARC en Mark Evers na zes jaar nog niet uitgekeken op elkaar: 'De club staat achter ons'