Tren Drexhage en Timo de Graaf verlaten ARC voor avontuur in Amerika

Tren Drexhage (l) en Timo de Graaf (r) Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - ARC neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van twee van zijn grootste talenten: Tren Drexhage (21) en Timo de Graaf (20) gaan allebei studeren in de Verenigde Staten en anderhalf jaar lang voetballen in een universiteitsteam uit Murfreesboro (North Carolina).

Drexhage en De Graaf zijn twee smaakmakers in de selectie van ARC. De spits en centrale verdediger braken als A-junioren door in het vlaggenschip in het seizoen dat de Racing promoveerde naar de hoofdklasse. Hun positie in het elftal van trainer Mark Evers is sindsdien onomstreden.

De Graaf was de enige ARC'er uit de huidige A-selectie die nog niet had aangegeven wat hij volgend seizoen zou doen. De verdediger stond open voor een nieuwe uitdaging bij een hoger spelende club of, wat het uiteindelijk ook is geworden, een avontuur in het buitenland. Drexhage, die zijn jawoord al had gegeven aan ARC, volgt zijn boezemvriend.

Spelerscarrousel ARC

Nieuw: Dylan Bergkamp (Argon), Thijs Hoogenboom (Alphense Boys), Lars van IJzendoorn (Katwijk 2), Pepijn Kooij (Alphense Boys), Huib Oversloot (IJsselmeervogels), Jordi Tuithof (Jodan Boys).

Nieuw (eigen jeugd): Boyd Baantje.

Blijven: Neal Arnoldus, Aäron Balk, Youri Duisterhof, Mo Fennich, Coen de Groot, Joe van Heusden, Calvin Hoogstraten, Cas Knoester, Thomas Lamberts, Daan van Leeuwen, Lilinho Martins, Arjan Ouwendijk, Derek Prins, Luuk Samsom, Niels de Vogel.

Weg: Richard Bakker (MMO), Mike Busse (SCH '44), Tren Drexhage (Verenigde Staten), Lionel Frederik (Olympia Haarlem), Timo de Graaf (Verenigde Staten), Joshua Kassels (Capelle), Vincent Tel (Hercules), Pim van Zoest (ESTO).