Zomerspektakel aan het Meer maakt bekend wie op zondag optreden

Foto: John van der Tol

ALPHEN AAN DEN RIJN - Ook de line-up voor de zondag van het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn is bekendgemaakt. FLEMMING, Diggy Dex, Snollebollekes, Helemaal Top, SERA, Jaap Reesema, Brainpower en Figgie komen optreden.

Eerder dit weekend werden de artiesten voor de zaterdag onthuld: Xander & Friends (Xander de Buisonjé, Jan Smit, OG3NE, Wolter Kroes, BENR, Peter Koelewijn, Ruth Jacott, Brainpower en Daya Hendrix), Yellow Coldplay, PROOST!, ADELE Project, No Harm, Tim Dawn en The Naked Truth.

Op vrijdag treden Snelle, Krezip en Afrojack op. Op het voorterrein zijn Niels Geusebroek, Mell & Vintage Future, Numidia en Huub Hangop van de partij.

Weekend van mei op juni

Het Zomerspektakel aan het Meer is dit jaar op 31 mei, 1 juni en 2 juni. Een kaartje voor de vrijdagavond kost 47,50 euro. Op zaterdag en zondag betaal je 17,50 euro óf 32,50 euro voor een combi-ticket. Wie het Zomerspektakel op vrijdag bezoekt, heeft gratis entree op zaterdag en zondag. Dat geldt ook voor kinderen tot en met veertien jaar op zaterdag en zondag.

Lees ook: Zaterdag en zondag Zomerspektakel aan het Meer niet langer (voor iedereen) gratis