Verdediger van Katwijk is vierde aanwinst ARC volgend seizoen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Lars van IJzendoorn komt ARC volgend seizoen versterken. De centrale verdediger uit Woubrugge speelt sinds twee seizoenen voor Katwijk. Voordat hij naar Katwijk vertrok, speelde Van IJzendoorn in de A1 (JO19-1) van Alphense Boys maakte hij zijn opwachting in meerdere wedstrijden van Boys' hoofdmacht.

De 20-jarige Van IJzendoorn kwam de afgelopen twee seizoenen met name uit voor het tweede elftal van Katwijk. In oefenwedstrijden mocht hij af en toe minuten maken en bij tijd en wijle zat hij op de bank bij competitieduels van het vlaggenschip in de tweede divisie.

Ondanks een doorlopend contract bij Katwijk, heeft Van IJzendoorn in samenspraak met Katwijk besloten om de overeenkomst aan het einde van dit seizoen te ontbinden. Dat geeft hem de mogelijkheid om bij een andere voetbalvereniging in een eerste elftal speelminuten te maken.

Spelerscarrousel ARC

Nieuw: Lars van IJzendoorn (Katwijk 2), Pepijn Kooij (Alphense Boys), Huib Oversloot (IJsselmeervogels), Jordi Tuithof (Jodan Boys).

Nieuw (eigen jeugd): Boyd Baantje.

Blijven: Neal Arnoldus, Aäron Balk, Tren Drexhage, Youri Duisterhof, Mo Fennich, Coen de Groot, Joe van Heusden, Calvin Hoogstraten, Cas Knoester, Thomas Lamberts, Daan van Leeuwen, Lilinho MartinsArjan Ouwendijk, Derek Prins, Luuk Samsom, Niels de Vogel.

Weg: Richard Bakker (MMO), Mike Busse (SCH '44), Lionel Frederik (n.n.b.), Joshua Kassels (Capelle), Vincent Tel (Hercules).